Twitter(San Francisco, USA)

Twitter’s headquarters in a 1937 San Francisco building features brightly coloured furniture, padded booths, games rooms and an enormous roof terrace.

Global interior firm IA Architects collaborated with local San Francisco practice Lundberg Design on the renovation of floors seven to nine of an eleven-storey Art Deco building that formerly housed a wholesale furniture store.

“There new headquarters is the first workspace designed specifically for the company, with the intent to reflect and nurture the Twitter culture, enable creativity, and appeal directly to Twitter’s bright and passionate staff,” said IA Architects.

The offices’ large open spaces are punctuated by original concrete columns, with meeting rooms, breakout spaces, a yoga studio, fitness room and games rooms distributed across the two floors.